Kre's website

Kre's website

… not just another WordPress weblog …

Kre's website RSS Feed
 
 
 
 

M-am săturat!

M-am săturat de încă un lucru:

Dar totuşi trăim în România :(

De mai multă vreme m-am săturat de el, dar nu am fost afectat personal, ci doar l-am sesizat în jurul meu.(Asta ar fi o altă problemă pe care o să “aberez” într-un post viitor probabil…)

M-am săturat ca drepturile pe care le am, bruma de drepturi, să-mi fie încălcate de către cei cu ceva autoritate într-un oareşce domeniu în care o latură a mea activează.
Oare faptul că printr-un concurs de împrejurări au ajuns acolo să le dea dreptul să taie şi să spânzure, să fie judecător, juriu şi călău şi să ignore cu seninătate regulamentele pe care se bazează drepturile mele, dar şi autoritatea lor? (Desigur, doar ultima parte a afirmaţiei de mai sus o reţin ei… sau poate consideră că au ajuns unde au ajuns prin drept divin?)

M-am săturat ca aceleaşi persoane, în momentul în care îţi respectă unul sau mai multe drepturi pe care le aveai oricum, să se comporte ca şi cum ţi-ar fi făcut o favoare. WTF?!? Era totuşi dreptul meu, pe care erai obligat a-l respecta! Poate fi un obraz atât de gros?
Da, se pare că poate…

Şi dacă asta se întâmplă la nivel local, nici nu pot încerca să-mi imaginez magnitudinea a ceea ce se întâmplă mai sus.

Dar de data asta voi spune “NU”.

Voi face tot posibilul pentru ca drepturile să-mi fie respectate. N-o să fie uşor, probabil că n-o să ajung niciunde, dar o să pot spune cu mâna pe inimă: “Da, am încercat, am luptat şi am fost învins de sistem.” Şi nu pot zice că e ceva atât de important, în definitiv e ceva ce până acum m-a costat doar 3600 RON, lăsând la o parte eforturile intelectuale, deloc de neglijat, depuse.

Dar voi spune “NU!”.

De ce?
Pentru că trebuie să începem de undeva, trebuie să existe câteva fire de praf în jurul cărora se să “coaguleze” stropii de ploaie, “torenţială” să sperăm, care o să-i cureţe pe toţi cei ce nu au realizat că “puterea corupe”…

Şi voi spune “NU!”.

One Response to “M-am săturat!”

  1. 1
    Ali:

    :) )

    Adi cu NU in brate :) )

Leave a Reply

*

AWSOM Powered