Kre's website

Kre's website

… not just another WordPress weblog …

Kre's website RSS Feed
 
 
 
 

Bye, bye feisbuc

Am făcut-o şi pe asta. Mi-am marcat contul de facebook pentru ştergere. În vreo 2 săptămâni n-ar mai trebui să fie nici urmă de Kre p-acolo. O fost o decizie poate de moment, dar care mi-o încolţit în minte de vreo săptămână, două, de când am decis să susţin Diaspora. O fi ţeapă, n-o fi, am donat şi eu nişte dolărei, dar mi-ar face plăcere să ştiu că o să se dezvolte acel proiect.

Oricum, sper să nu mă răzgândesc în astea 2 săptămâni (deşi mi-e prea mare orgoliul ca s-o fac :D ) şi să dispar definitiv de acolo (la urma urmelor am două site-uri unde-mi pot face de cap, nu mai am nevoie şi de reţelele alea de socializare)

L.E.: pfff, am şi uitat că mai aveam şi un cont de Hi5 pe care n-am mai intrat de prin ianuarie-februarie… l-am şters şi pe ăla… oare să mă apuc de twitter? …

13 Responses to “Bye, bye feisbuc”

 1. 1
  Coisan:

  Esti un frustrat si jumatate te crezi destept dar esti prea prost sa realizezi ca esti prost.

  my edit: S-o trezit si galaţiul să vorbească :) . Nu, nu scriu cu literă mare pentru că nu prea se merită. galaţiul e considerat ca fiind prin Moldova, nu? Eh, atunci totul e de înţeles. Şi… mi-ar fi plăcut să cred că te-ai putut gândi tu la construcţia de mai sus, dar prea bate în stereotipie. Aşa că îmi pare rău pentru tine, sincer îmi pare. Dar dacă ajungi prin Vest şi nu te rătăceşti pe drum, dă un semn, şi-ţi fac cinste cu un suc, sau o vodcă, nu ştiu ce bei tu deobicei p-acolo pe la tine (şi iară o dăm în stereotipuri).

 2. 2
  Cl_:

  Ce rau e popo!=)) sta in marele Vest. acu ai fost de cacat, te lauzi cu banatu care ii de cacat. vezi ca ti-am pus meilu acolo, sa nu te chinui sa afli IP-ul:)) Probabil ar aparea de pe undeva prin germania!:))

  my edit: Sîrbule, nu uita că şi Caraşul tău tot în Banat îi… nu-ţi place, du-te în altă parte… cin’ te-o pus să vii la facultă în Tm? Ip-ul tău probabil zicea RoEduNet că deh, aşa-i la cămin…, în nici un caz germania…

 3. 3
  Cl_:

  P.s.: Germania e mai la Vest fata de unde te afli tu?:)))))

  my edit: true, true… IP de germanica… ştiu unde e, că am fost p-acolo şi în plus am şi învăţat la geografie. Dacă pentru tine asta e o noutate… omul cât trăieşte învaţă…

 4. 4
  A.S.C.:

  bai tu ala care te plimbi prin lipovei :) vezi k in ziua de azi daca nu nu “feisbuc”,”haifaiv”,nu te joci chestiile alea cu plantatul si udatul gradinii nu esti in trend!!! asa ca eu zic sa nu le stergi ci iti lasi o poza , le pui pe private si ii stergi pe toti de la prieteni . nu conteaza ca nu poate intra nimeni sau ca nu intri dar na deh… le ai.

 5. 5
  Kre:

  :) ) Şi asta ar fi o idee… dar nu-i destul de radicală pentru mine… ştii că-s un mic terorist în sufletul meu (de când lucram la DRC :) )
  Apropo domnule Sîrmon, de când lucrez pe la tine prin zonă, o dată nu mi-ai zis “hai să-ţi dau o cafă, că te cunosc” sau măcar “dă-te drac, ai ajuns p-aci şi nu dai si tu o cafă, se te pui bine cu vecinii?” … Aşa că vezi, săptămâna viitoare punem de-o cafă la Thalia :D

 6. 6
  A.S.C.:

  ba da corect graiesti tu!!! app nu imi place avatarul… brad albastru dracu o mai vazut

 7. 7
  Kre:

  pfff, îi un monstruleţ.. că aşa îi tema asta de avataruri, cu monstruleţi. Se generează automat şi aleatoriu şi rămân în funcţie de numele pe care ţi-l pui… dacă din A.S.C. treci in Ing. A.S.C. atunci o să ţi se schimbe, probabil… :P

  Deci rămâne o cafă pe săptămâna viitoare? Se mai bagă careva? :D

 8. 8
  ing A.S.C.:

  oricum ramane valabila cafa!!!!!! dar la talia k le stiu pe tipele de acolo si nu isi bat joc de cafa! ;)

 9. 9
  Kre:

  eh, tot braduletz albastru cu ochi ai ramas :D Se pare ca da avatarul in functie de ip :D Pai… io saptamana asta lucrez de dimineata pana pe la 3… ne auzim pe joi, vineri ;)

 10. 10
  ing A.S.C.:

  bine ba ca esti u ala cu creierul mare :) ) uite ce cap mic am eu :) )))))))) ba e ok asa;) pe joi vineri eu am tot nr ala cu …699 dar de fapt sti de cand s-au decernat “premiile poli”. have fun man!

 11. 11
  Kre:

  Cap mic, da’ maini lungi… :) )

 12. 12
  Tanti Jurnalista:

  Mama… ce de razboaie pe aici! :) ) te iubeste oamenii :D
  Auzi… nici nu stiam ca ai avut facebook… vreau sa iti dau add! :) )

 13. 13
  Kre:

  Haha :)
  Am avut, vreo 5-6 luni, cred…
  Dar las’ ca tu ai blogu(rile) tau/tale, eu am pseudo-blogul asta… pentru ce mai trebuie si feisbuc? :P

Leave a Reply

*

AWSOM Powered